Cumhuriyet Meydanı Meydan İş hanı No:9 Bafra/SAMSUN

(0362) 543 72 43 09:30 – 18:00
IMG-LOGO

 

A2 sınıfı sürücü belgesi nedir?

2 Tekerlekli motosikletler için:

Güç what does scholarship mean in nhs sınırı 35 kv(kilovat)’tır. Kv/kg oranı 0,2 değerini geçmeyecek şekilde sepetli veya sepetsiz olabilir.

Yönetmelikte: “Gücü 35 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,2’yi geçmeyen, iki tekerlekli motosiklet şeklinde ifade edilir.”

3 Tekerlikli motosikletler için:

Güç sınırı 15 kv(kilovat)’tır.

A2 example of persuasive essay için yaş sınırı kaçtır?

Yaş sınır 18’dir.

A2 sınıfı belgeye sahip sürücüler hangi araçları kullanabilir?

A2 sınıfı sürücü belgesi olanlar M ve A1 sınıfını kapsayan araçları da kullanabileceklerdir.

 Yönetmelikte:

“Gücü 35 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,2’yi geçmeyen, iki tekerlekli motosiklet şeklinde ifade edilir.”

A2 Sınıfı sürücü belgesi alabilmek için verilecek eğitimler nelerdir?

Özel Yeşil Bafra Sürücü Kursumuza kaydını yaptıran kursiyerimiz için planlanan eğitim iki aşamadan oluşmaktadır. 1. Aşamada Trafik ve Çevre Bilgisi, İlk Yardım Bilgisi, Motor ve Araç Tekniği Bilgisi, Trafik Adabı derslerinden oluşan toplamda 30 saatlik bir eğitim verilmektedir. Kurs sonunda “A2” sınıfı Sürücü Belgesi için Milli Eğitim Bakanlığının Belirlediği Dönemlere ait sınav tarihlerinde; toplam 50 soruluk sınava tabi olurlar ve sınav süresi 45 dakikadır. Kursiyerimiz sınav sonunda 70 ve üzeri alması durumunda başarılı olup 2. Aşama olan direksiyon sınav aşamasına geçmiş olur. Yazılı sınav hakkı 4 olup 4. Hakkında da kazanamayan kursiyerlerimizin dosyası yanmaktadır.

Direksiyon eğitimleri öncesinde kursiyerlerimize isteklerine göre en az 2 saat olmak üzere simülatör eğitimi verilerek kursiyerimizin motosikleti tanıması ve trafiğe çıkmadan güvenli motosikleti kullanması sağlanır.

Özel Yeşil Bafra Sürücü Kursunda motosiklet eğitimleri alanında uzman MEB Sertifikalı eğitmenler tarafından verilmektedir. A2 Sınıfı Ehliyet için direksiyon eğitimlerimiz 12 ders olup, derslerimiz 50 dakika trafikte birebir sürüş eğitimi şeklinde yapılmaktadır. Direksiyon ders programlar randevu yönteminde yapılmaktadır. İsterseniz kursiyerlerimize özel uygun ücretlerle Özel Direksiyon Dersi ile direksiyon eğitimine devam edebilirsiniz. Eğitimlerin bitiminde kursumuz hocaları tarafından yapılan değerlendirmede başarılı olan kursiyerlerimiz direksiyon sınavına girerek başarılı olmaları halinde ehliyetlerini alıyorlar. Direksiyon sınav hakkı 4 olup 4. hakkında da başarılı olamayan kursiyerlerimiz yeniden kayıt yaptırarak yazılı sınava girmeden 4 tane daha direksiyon sınav hakkı kazanabilirler.

Sürücü belgesi olup A2 sınıfı sürücü belgesi alabilmek için verilecek eğitimler nelerdir?

Başka Sürücü Belgesine sahip olan adaylar; A2 sınıfı Sürücü Belgesi (ehliyet) almak isterlerse, gerekli şartları taşımaları halinde yazılı sınava girmeden sadece direksiyon sınavına girerek A2 Sınıfı sürücü belgelerini alabilirler. M Sınıfı sürücü belgesi olanlar 4 saat, A1 sınıfı sürücü belgesi olanlar 2 saat B1 sınıfı sürücü belgesi olanlar 6 saat ve diğer sınıf sürücü belgesi olanlar direksiyon eğitiminin tamamına (12 Saat) katılmaları gerekmektedir.

A2 sınıfı sürücü belgesinin geçerlilik süresi kaç yıldır?

A2 sınıfı sürücü belgesinin geçerlilik süresi 10 yıldır.

Paylaş